Krydr andebryst med salt og peber og steg dem på en tør pande med skindsiden nedad i ca. 7 min.
Kom dem derefter i ovnen ved 200 grader i ca. 13 min., til de er rosa.
Varm en pande op med Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce og kog den lidt ind. Glaser andebryst heri.
Bland en salat af feldsalat, snittede rødkål, rosenkål og rødløg. Pynt den af med appelsinfileter, granatæblekerner, hasselnødder og fetaost.
Hæld en god vinaigrette, salt og peber udover.
Server julesalat med kirsebærglaseret andebryst og friske krydderurter.
Pisk Den gamle Fabrik Kirsebærsauce i vinaigretten.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.